zaterdag 4 oktober 2014

30/52




'A portrait of my children, once a week, every week, in 2014'

Mare: Always running around
Morris: Having fun with his sister


Out and about: De Elzen











Een paar uurtjes met neef en nicht naar het speelbos. In bomen klimmen, in de modder peuren, doelloos rondrennen, wat water pompen. Het geluk zit em in de kleine dingen.

vrijdag 3 oktober 2014

29/52



 'A portrait of my children, once a week, every week, in 2014'

Morris & Mare: Freeze!

Het werd warmer en warmer. Tijd voor een heerlijke zomerpicknick met vrienden. We maakten allemaal wat lekkers en hadden uiteraard veel te veel, omdat iedereen voor een heel weeshuis taart, broodjes en salades had gemaakt. Wij vermaakten ons met het opeten van al dat lekkers, de kinderen vermaakten zich met water. Hieronder nog een foto waar ik ook niet omheen kon. Mare is gek op haar papa (can't blame her). Waar papa gaat, gaat Mare. Dus toen papa even een potje ging badmintonnen op het grasveld, volgde Mare resoluut en zette haar campingstoeltje pardoes naast papa neer! 

28/52

 
'A portrait of my children, once a week, every week, in 2014' 

Morris: Playground fun
Mare: Jump!

Weer een glijbaan foto van Morris en weer een heldendaad! Morris heeft het nooit zo gehad op overdekte glijbanen. Maar is er nu toch eindelijk eens zonder morren vanaf gegaan, op zijn billen en op zijn buik! We maken vorderingen. Mare, onze waaghals, vermaakte zich met trapspringen op het verjaardagsfeest van oom Hans. Een feest aan het strand, een trap om van af te springen en een partner in crime, wat wil je nog meer? Met wilde armgebaren, een hysterische blik en ronddansende krullen springt Mare naar beneden. Later probeert ze het ook nog een tijdje van een tree hoger, totdat ze overmoedig wordt en languit in het zand beland.

Hieronder nog wat extra kiekjes van het feest!




27/52



'A portrait of my children, once a week, every week, in 2014' 

Morris: Splash!
Mare: Being pushed by her big brother. I love the fact that Morris' shirt is inside out. He insisted on wearing it like that!

Het weer bleef goed, dus er werd veel buiten gespeeld. Tentjes naar buiten, stoep krijten, bellen blazen, schommelen en als hoogtepunt een zwembadje bij de glijbaan. Een paar emmers water over de glijbaan heen en de kinderen schieten bijna de bosjes in. Held Morris gaat eerst heel voorzichtig de glijbaan af, zijn voetjes tegen de zijkant zodat hij vooral niet te hard zal gaan. Gaandeweg ontdekt hij dat het toch wel veeeel leuker is om met een grote plons in het badje te eindigen. Mare, die meestal aardig wat durft, denkt er niet over om van de glijbaan te gaan en is tevreden met een paar emmertjes aan de rand van het badje.